Law of attraction zakelijk combineren

hr miranda

Miranda Tijink

#3 Law of attraction & De opstart van mijn bedrijf, eind 2019.

Dit is een podcast welke ik eind 2019 al opnam. Hierin vertel ik hoe de opstart van mijn bedrijf, destijds ging. Inmiddels is mijn team al wat gewijzigd en werkte ik met een advertentie dame Berthine de Ruiter ipv Menno Marketing. (Beide toppers trouwens). Omdat ik in de 1e podcast vertelde dat de 2e zou gaan over de wet vd aantrekkingskracht op zakelijk manifesteren, wilde ik deze toch eerst plaatsen voordat ik doorga met nieuw opgenomen podcasts. Want ik kom altijd na wat ik beloof. 🍀 Succes met luisteren 🍀

Artikel delen:

Boek een strategiesessie

Boek een gratis strategiesessie en ontgrendel je groei potentieel. Start vandaag en transformeer je onderneming.