1-daags live Event

Inschrijven
bestand 009
bestand 003

Verbind en groei samen

Netwerk met gelijkgestemden en maak waardevolle nieuwe connecties, terwijl je concrete stappen zet om je dromen en ideeën te realiseren. Dit is de ideale gelegenheid om in een ondersteunend netwerk potentiële klanten te ontmoeten, perfect voor hen die niet van sales houden maar wel de waarde van netwerken inzien.

  • Netwerken met gelijkgestemden
  • Realiseer je dromen
  • Ontmoet potentiële klanten

Een eerste indruk

Ervaar de sfeer en verbinding

studiophylicia miranda 10
bestand 002
bestand 012

Verrijk je netwerk en kennis

Verrijk je onderneming bij ons Live Event, een dag gevuld met inspiratie, krachtige netwerkmogelijkheden, en waardevolle zakelijke inzichten. Wij bieden je de sleutel tot succesvolle groei, waarbij je connecties maakt die jouw bedrijf kunnen transformeren en versterken. Dit is je kans om een sprong voorwaarts te maken in je ondernemersreis!

1-daags live event

22 juni 2024

  • Hapjes
  • Drankjes
  • Lunch
  • Diner
Ik meld mij aan € 250,- excl. BTW

“Ontdek de kracht van verbinding tijdens ons unieke 1-daags live event. Neem deel en ervaar hoe dit event niet alleen deuren opent naar succes, maar je ook in echte verbinding brengt met jezelf en anderen.

Miranda Tijink | Eigenaar Sterk in Sales

studiophylicia miranda 55

Praktische informatie

Beleef op 22 juni 2024 een dag vol inspiratie van 10:00 tot 18:00 nabij Hengelo.
Met een uitgebreid programma inclusief maaltijden en ruim 15 workshops, van NLP tot Mindfulness.
Human Design tot Business Readings.

Verbind je met ambitieuze coaches.
Laat je energie stromen en kies jouw pad door de dag.
Jouw aanwezigheid maakt het verschil!

Locatie

Event Creators Weerselo

.

Veelgestelde vragen

Het event begint om 10:00 uur en eindigt rond 19:00 uur. Het is een dag vol inspiratie, netwerken en persoonlijke ontwikkeling.

Dit event is 1x per jaar. Naast dit jaarlijks event, organiseer ik ook elk kwartaal een ‘Netwerkclub / MasterMind’. Next is 27-9-2024.
Dit zijn geweldige gelegenheden om je netwerk uit te breiden en nieuwe leads / klanten te ontmoeten. En te leren van elkaar.

Naast dit event heb ik Trajecten met veel 1-op-1 begeleiding. Kijk daarvoor naar mijn Ondernemers opleiding. Of mijn Social media selling Trajecten. SHINE online of Linkedin Leads. Daarin zit wekelijkse begeleiding en geef ik je een ‘liefdevolle schop’ indien nodig.

Absoluut! Dit event is ideaal voor zowel ervaren als startende ondernemers. Het biedt een geweldige kans om gelijkgestemden te ontmoeten, je te laten inspireren en waardevolle inzichten te krijgen voor het starten van je onderneming.

Momenteel bestaat onze groep uit ongeveer 50 gelijkgestemde coaches. We verwelkomen zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar groei, verbinding en inspiratie.

Boek een strategiesessie

Boek een gratis strategiesessie en ontgrendel je groei potentieel. Start vandaag en transformeer je onderneming.