Het team

Ons verbindende Top Team zorgt ervoor dat alles uitstekend geregeld is, voor jou en je klanten. Jij kunt de Technische toestand & Sales aan ons uitbesteden.

Vrijblijvende afspraak
studiophylicia miranda 47

Het team

Leer onze specialisten kennen

Er staat oneindig veel content op Internet. Miljoenen pagina’s video’s en tekst over hoe je kunt ondernemen. Het gaat er ALTIJD om HOE jij het integreert in jouw bedrijf. Daar helpen wij je bij, zodat jij niet uren hoeft te ploeteren. Je vraagt het gewoon aan één van de specialisten.

studiophylicia miranda 2

Michelle van der Deen

Head Coach

yvonne loorij

Yvonne Loorij

Strategisch Coach

marieke vaandrager

Marieke Vaandrager

Strategisch Coach

aly loes

Aly Loes Venema

Strategisch Coach

fred willemsen

Fred Willemsen

Community Coach

yvonne over mij 1

Yvonne Ruckert

Technisch VA

happy life pagina annegre wijkstra happy2live 1

Annegré Wijkstra

Human Design Specialist

marsha

Marsha Kok

Sales specialist

studiophylicia miranda 3

Michelle van der Deen

Head Coach en branding specialist

Michelle van der Deen brengt een decennium aan ondernemerservaring. Ze is Head Coach bij Team Sterk in Sales en eigenaar van een Beautysalon. Michelle is expert in coaching en branding. Haar energieke en directe stijl van coaching, gecombineerd met creatieve flair, maakt haar een waardevolle aanwinst voor het team, zowel in het begeleiden van klanten als in het ontwikkelen van hun merkidentiteit.

Yvonne Loorij

Technisch Specialist en Spiritueel Business Coach

Als de technische tovenaar van Sterk in Sales, biedt Yvonne Loorij essentiële ondersteuning bij technische vraagstukken. Haar unieke combinatie van vaardigheden als yogadocent en spiritueel business coach stelt haar in staat om ingewikkelde technische problemen te vertalen in begrijpelijke en haalbare oplossingen, terwijl ze klanten helpt hun droombedrijf op te bouwen.

yvonne loorij
aly loes

Aly Loes Venema

Marketing Specialist

Aly Loes, de marketing coach in het team, helpt klanten om hun innerlijke kracht en potentieel te ontdekken en te verbinden met hun marketingstrategieën. Ze is gespecialiseerd in het opbouwen van authentieke en diepe verbindingen, zowel persoonlijk als professioneel.

Marieke Vaandrager

Marketing Specialist

Marieke Vaandrager, een ervaren marketing specialist in het team, focust op het opzetten van een sterk marketingfundament voor klanten. Ze biedt waardevolle inzichten en ondersteuning in het formuleren van effectieve marketingboodschappen en strategieën, gericht op het onderscheiden in de markt en het aantrekken van de juiste klanten.

marieke vaandrager
fred willemsen

Fred Willemsen

Community Manager en NLP Expert

Fred Willemsen is de community manager en NLP-expert binnen het team. Met meer dan 15 jaar ervaring in de corporate wereld en een sterke intuïtie helpt hij klanten bij het overwinnen van zichtbaarheidsuitdagingen, mindsetproblemen en andere belemmerende overtuigingen. Fred organiseert ook de Deep Dive sessies op Donderdag, gericht op persoonlijke groei en zelfbewustzijn.

Yvonne Ruckert

Technisch VA

Yvonne werkt met de grootste ondernemers van NL samen. Ze kan alles online technische neerzetten, wat je wenst. 
Van e-mail marketing met ActiveCampain tot aan de automatische onboarding in een online programma.
Je bedenkt het technisch maar en Yvonne kan het implementeren. Dit bespaart je veel tijd, geld, frustratie en geeft je ruimte om te doen waar jij goed in bent. 

Ze is een topper uit duizenden! 

yvonne over mij 1
happy life pagina annegre wijkstra happy2live 1

Annegré Wijkstra

Human Design Specialist

Annegré combineert Human Design met Business & Life coaching. 

Ze is al 20 jaar ondernemer en weet precies hoe jij meer uit je leven en business kunt halen. Zodat jij je leven en business kunt leven op jouw eigen voorwaarden. En vanuit de energie die past bij jou en jouw authentieke Human Design. 

Marsha Kok

Sales specialist

Marsha deed ruim 12 jaar de sales voor multinationals in binnen en buitenland.
In ons team voert ze de Strategie gesprekken met de nieuwe mensen die een call inplannen. Marsha heeft Miranda’s programma gevolgd en kan vanuit dat perspectief goed meedenken.

We kijken ernaar uit, je te spreken.

marsha

Heb je nog vragen?

Stuur een bericht of vraag, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.