Over mij

Ontmoet Miranda: praktische hands-on-mentaliteit, authentiek, hartstochtelijk en recht voor z’n raap. Haar unieke aanpak in sales en business combineert diepgang met durf.

Matchcall
studiophylicia miranda 47
studiophylicia miranda 56

Dit ben ik

Als je mij kent dan

Weet je dat ik houd van:
* Onze 2 dochters en mijn man
* Sushi
* Reizen
* Dansen
* Avontuur
* Ondernemen
* Mijn werk en klanten
* Speciale momenten creëren

It’s not the years in your life that counts, but the life in your years!

Mijn reis

Het begon toen ik…

Mijn avontuur begon op mijn 14e, toen ik mijn eerste bijbaantjes had in de bakkerij en horeca. Al snel werkte ik in drie zaken tegelijk – gedreven en ambitieus. Die onuitputtelijke energie is gebleven.

Van Corporate naar Coach

Meer dan 20 jaar heb ik ervaring opgedaan in marketing en sales bij grote multinationals, waaronder 13,5 jaar bij FrieslandCampina en 7 jaar in transport en toerisme. In de avonduren volgde ik 10 jaar lang studie’s in Persoonlijke ontwikkeling en Bewustwording. Waaronder vitaliteitscoaching, Natuurgeneeskunde, NLP, Reiki en Yoga. Ik merkte dat juist coaches moeite hebben met Sales. Tijdens mijn studie startte ik al met het helpen van deze coaches en dienstverleners.

In 2018 maakte ik de overstap naar Business- en Sales Strateeg, waarbij ik vanuit corporate achtergrond coaches en ondernemers heb geholpen bij het opbouwen van een succesvol bedrijf. Nu help ik vooral ambitieuze coaches en online dienstverleners met het bouwen van een succesvol bedrijf en effectieve Sales strategie.

studiophylicia miranda 40
studiophylicia miranda 32

Mijn filosofie

Verkopen vanuit Verbinding

Ik ben mijn leven lang al dol op Sales, omdat ik het zie als helpen en verbinden. Ik geloof in het bouwen van echte authentieke relaties, het begrijpen van klantbehoeften en het creëren van waarde die verder gaat dan het product of de dienst.

Mijn aanpak combineert traditionele verkoopmethoden met innovatieve strategieën, aangepast aan de moderne, digitale wereld. Zodat je kunt verkopen vanuit verbinding.

Mijn benadering

Authenticiteit en resultaat

Authenticiteit in sales betekent voor mij het oprecht en openlijk aangaan van verbindingen. Ik richt me op het resultaat, maar niet ten koste van de relatie met de klant.

Mijn doel is om duurzame groei en succes voor mijn klanten te realiseren, waarbij hun unieke persoonlijkheid en bedrijfswaarden centraal staan.

studiophylicia miranda 55
studiophylicia miranda 50

Mooie momenten

Oprechte verbinding

Een oprechte verbinding heb ik ook met mijn man en onze kids. Als nuchtere Twentse dame, ben ik oprecht betrokken bij mijn gezin.
Er is een goede balans tussen werk en privé.
Dit leer ik ook mijn klanten.

In 2015 toen onze kids 3 en 4 jaar waren gingen we samen 3 maanden op wereldreis naar Australië en Nieuw Zeeland.

We huurden een camper. Droegen de kids tijdens de mooie wandelingen in een draagzak achterop onze rug. En creëerden samen de mooiste momenten met elkaar.

Een schitterend avontuur met herinneringen om nooit te vergeten!

Heb je nog vragen?

Stuur een bericht of vraag, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.