Accountabilty

Referenties

Zonder Sales geen Business. Zonder Mentor geen Succes.
Iedereen met een groeiend bedrijf heeft een coach / sparringspartner nodig.
Niet alleen in de topsport. Ook in Business.
Iemand die samen met jou doelen stelt en je accountable houdt.
Hieronder de verhalen van de klanten die je voor gingen.

Vrijblijvende afspraak
hr miranda

Reacties van blije klanten

Miranda maakt contact van hart tot hart

Een Businesscoach met het hart op de juiste plek. Die altijd klaar staat voor haar klant. Dat was precies wat ik nodig had. Daarbij werkt ze vanuit de wet van aantrekking mindset, waardoor ik ook vanuit overvloed ging ondernemen.

Petra van der Laar

Schrijfster en Schrijfcoach

Ik had in 1 ochtend €4500,- verdiend

Ik ging naar haar live event en ontmoette daar 3 ideale klanten die in mijn 1:1 traject stapten. Inmiddels heb ik al vele klanten meer mogen begroeten vanuit haar high vibes community.

Nicole van Wonderen

Business healer

Miranda’s overgave is enorm. Dit traject leverde me direct 2 klanten op

Miranda is een ontzettende Powerhouse. Ze kan veel energie in beweging zetten.

Maartje Koper

Transformatiecoach

Miranda’s Team bouwde mijn Academy, waardoor ik nu kan opschalen

In Miranda’s traject creëerde ik mijn H.I.P.P.O methodiek. Welke zorgt voor meer autoriteit en zichtbaarheid. Nu ben ik klaar om op te schalen van 1:1 naar groepssessies. De Appointment setter uit haar Team maakte honderden connecties via LinkedIn, welke ik nu kan opvolgen!

Sylvia Verburgt

Eigenaresse Hypnose praktijk

Miranda’s energie zorgde bij mij voor meer online zichtbaarheid, DOEN en verbinden

We hebben nog steeds contact. Miranda laat je na het traject niet vallen en behoudt jaren de verbinding met haar klanten, mede dankzij haar live events.

Carolien Kuyper

Vitaliteitscoach

Miranda is authentiek en wist precies wat ik nodig had

Miranda’s concrete tips helpen je om hetgeen neer te zetten wat jij wenst! Ze laat je je eigen kracht ervaren en stimuleert je het beste uit jezelf en uit je bedrijf te halen. In oneindige mogelijkheden. Ze sprankelt door het beeld heen, waardoor ze mij ook de energie gaf om te stralen met mijn LoveSchool in Rotterdam.

Annemarie van der Kooij

Spiritueel coach

Al mijn Technische toestand was door haar Team zo voor elkaar

‘Werk met mij en krijg mijn Team erbij’ zegt Miranda altijd. Daar heb ik gebruik van gemaakt, zodat alle technische toestand binnen no-time was opgelost’. Heel fijn ook de wekelijkse meetings waarin we elkaar online zien.

Hyacinthe van Emst

Mindshift Coach

Miranda’s events en traject hebben me veel gebracht

Live en online is een ideale combinatie die mij aansprak. Fijn, dat Miranda niet zo kijkt naar de tijd van het traject, maar het resultaat voor de klant.

Kim Lunding

Verslaving & huiselijk geweld coach

Miranda heeft een heerlijke energie, ze leeft marketing en sales

Miranda’s team bouwde mijn Academy, waarin ik vrouwen het Vallei-orgasme teach, vanuit mijn ruim 30 jaar ervaring op de Urologie. Met Miranda’s live events, trek ik de leukste klanten aan. Vanuit Schiermonnikoog, reed ik telkens weer naar Miranda’s live events. Ik heb haar in ons traject van 6 maanden 4x ontmoet. En ik blijf komen!

Simone Meijerhof

Holistisch Therapeut

Ik vind Miranda een heerlijk mens.

“Miranda brengt mooie connecties naar me toe. Ze heeft alles goed geregeld en is een heerlijk dynamisch en inspirerend mens. Ze heeft me in contact gebracht met een aantal mensen die ik aan mijn team heb kunnen toevoegen. Ze geeft veel inspiratie rondom social media. Heel waardevol allemaal.”

Tamara Stegeman

Reset en Release Coach

Het traject heeft me in contact gebracht met juist mensen

“Miranda zit altijd in de high vibes energie en wakkert deze ook aan bij jou. Ze brengt je met de juiste mensen in contact, zodat jouw Business kan groeien. Ze laat zien hoe je de perfectie weg laat. Waardoor je gaat DOEN en implementeert. Door Miranda laat ik zien wie ik ben en wat ik te bieden heb. Ik ben heel dankbaar voor het traject met Miranda.”

Claudia Deen

NEI en LOA Coach

Miranda heeft een heel hoge energie

“Het is een aanrader om met Miranda te werken vanwege haar hoge energie, waar je zelf ook van aan gaat. Er zijn 1001 coaches en Miranda gaf me dat juiste gevoel. Ze kan je helemaal uplevelen naar de high vibe. Waardoor je de actie die je wilt gaat ondernemen ook daadwerkelijk gaat doen. We gaan samen een Groepsprogramma bouwen, zodat ik mijn missie aan velen kan uitdragen.”

Zeynep

EFT coach

Ik ben Miranda dankbaar voor de kansen die ze heeft gegeven.

“De spontaniteit en het gemak waarin Miranda de zaken oppakt is voor mij een voorbeeld om perfectionisme los te laten en in beweging te blijven. Ik ben Miranda dankbaar voor de kansen en het netwerk dat ze biedt. Zoals ook het podium dat ze me geeft op haar live events.

Esther van Oorspronk

Paardencoach

Miranda brengt me in contact met haar relaties

“Het is heel fijn om met Miranda samen te werken. Ze geeft je heel veel vertrouwen, om te doen waar jij het beste in bent. Haar openheid en energie is heel fijn. Ik ben heel dankbaar voor het netwerk wat Miranda je biedt. Door haar community kan ik mijn VA werk doen.”

Yvonne Loorij

Yoga Docente

Miranda heeft me in actie gezet om dingen in de wereld te zetten

“Het mooie aan Miranda is dat ze mij weer in actie heeft gezet om dingen in de wereld te zetten Miranda heeft alle tools en kan mij daarin ondersteunen. Ik help mensen van hoofd naar hart en schreef er een boek over!”

Christian Nijhof

Muzikant en Schrijver

Powerhouse

Miranda is een Powerhouse met veel verkoopervaring die ze mij ook leert. Van de 20 gesprekken die ik deze week had, heb ik gelijk 2 klanten gemaakt!

Maartje Koper

Transformatiecoach bij Bewuste Creatie

Lef gegeven

Tijdens het Traject van Miranda, lanceerde ik mijn 2e boek. Daarna had ik het lef om mijn baan op te zeggen en nu trek ik klanten aan voor mijn traject, waarbij ik mensen leer een eigen boek te schrijven!

Petra

Schrijfcoach

Ras echte verbinder

Miranda is een ras echte verbinder. Een live evenement van haar, leverde mij direct 3 ideale 1:1 klanten op van €1500,-‘

Nicole van Wonderen

Healer

Binnen no-time geregeld

Ik liep vast om mijn propositie goed neer te zetten. Miranda en haar team hebben alles binnen no-time ’tjak-tjak-tjak’ snel geregeld.

Hyacinthe

Mindshiftcoach

Volgend niveau

Met Miranda ga ik mijn Business naar een volgend niveau brengen en mijn website en aanbod wijzigen. Mijn ideale klant gaat van vitaliteitscoach naar Teamcoach in de zorg.

Linda

Teamcoach in de zorg

500 nieuwe ideale connecties

Door de S.A.L.E.S. Methodiek van Miranda van Sterk in Sales had ik:
 – binnen 1 maand 500 nieuwe ideale connecties!
 – én 5K omzet via Instagram.
 Miranda deelt super praktische stappen die direct te implementeren zijn. 
Zo wordt social selling leuk!

Kim

Functie