Waarom is netwerken en connecten zo belangrijk? En hoe komt het dat ik daar zó dol op ben…

hr miranda

Miranda Tijink

Waarom is netwerken en connecten zo belangrijk? En hoe komt het dat ik daar zó dol op ben…. Ik zie sales als verbinden en helpen. In het privé leven hebben mensen hier vaak niet zoveel problemen/ issues mee. In de zakelijke wereld noemen ze verbinden sales…en krijgen vele mensen er de rillingen van. Daar help ik coaches vooral mee. Om vanuit verbinding te verkopen. Ik bied hier 3 trajecten in aan. Zowel in de groep als 1:1. Stuur je me een DM/chat bericht als je hier meer over wilt weten? Een fijne dag! Groetjes Miranda Tijink (m’n naam op LinkedIn en Facebook of Instagram is m’n naam miranda_sterk_in_sales_loa (law of ATTRACTION mindset)

Artikel delen:

Boek een strategiesessie

Boek een gratis strategiesessie en ontgrendel je groei potentieel. Start vandaag en transformeer je onderneming.